Elérhetőség

  • 2461 Tárnok
    Templom utca 64.
  • (+36) 30 384 6590 
  • www.hdbcgroup.com

Bemutatkozás

A HDBC nem csupán szakemberek egy csoportja: sokkal inkább elkötelezett innovátorok, maximalista, újító, problémamegoldó, modernizáló, lelkes specialisták összessége.

A HDBC Consulting Zrt Magyarországon, a Budapesti Cégbíróság által bejegyzett, magyar tulajdonú vállalkozás, amely szerteágazó üzleti tevékenységet folytat. A cég tevékenységét 2010-ben kezdte, azóta évről évre dinamikusan fejlődik, mind létszámadatait, mind árbevételét, mind tevékenységi körét tekintve. A csapat 2012-től kezdődően kiemelt hangsúlyt fektet a minőségre, innovációra, egyedi szolgáltatásokra, és a megbízhatóságra. A jelentős tapasztalati- és tudástőke, melyet működése során felhalmozott, 2017-ben megújult designnal öltött testet.

Üzletpolitikánk a „nyertes-nyertes” filozófiára épül. Hiszünk benne, hogy a sikeres és hosszútávú üzleti kapcsolat alapja a korrektség, a megbízhatóság, az innováció, a szakmai profizmus által biztosított elégedettség, és a rendszerszemlélet. A rendszerszemlélet alapelve, hogy egy rendszer nem egyszerűen az alkotóelemek halmaza, hanem azoknak együttesként viselkedő egysége. Épp ezért büszkék vagyunk a csapat sokszínűségére: munkatársaink rendelkeznek közgazdász-; bölcsész-; műszaki-; és jogi diplomával. A munkavállalók 100%-a felsőfokú végzettséggel rendelkezik.