Elérhetőség

  • 1025 Budapest
    Pusztaszeri út 55.
  • (+36) 30 688 8757  
  • info@zutora.com
  • www.zutora.com

Bemutatkozás

A Zutora Kft. csapata 2014 óta foglalkozik ipari környezetben futó szoftverek fejlesztésével, automatizálással és méréstechnikával. Ügyfeleik rendre a kreatív megoldásokat igénylő, összetett problémáikkal keresik meg Őket.

Legfontosabb partnerük a finn Vaisala műszergyártó vállalat. Ennek a cégnek több, mint hét éve folyamatosan fejlesztenek beágyazott ipari szoftvereket, jelenleg is részt vesznek a legkorszerűbb műszereik fejlesztésében. Az általuk gyártott ipari refraktométereket a Zutora Kft. forgalmazza Magyarországon. Számos hazai partnerük alkalmazza ezeket a műszereket az élelmiszeriparban, vegyi- és gyógyszeriparban éppúgy, mint például az olajiparban.

A Zutora Kft. kiemelt szakterülete a cukorgyártás, azon belül is a kristályosítás. Az általuk kifejlesztett SeedMaster készülékek lehetővé teszik a cukorkristályosítás túltelítés-alapú szabályozását. Ez a ma ismert legjobb szabályozási megoldás a cukorkristályosítás területén. Több, mint harminc ország cukorgyáraiban van referenciájuk SeedMaster készülékeikkel.

Munkatársaik rendszeresen vesznek részt és adnak elő a cukoripari technológia rangos nemzetközi konferenciáin, kutatásaik és cikkeik az iparág legfontosabb folyóirataiban is megjelennek.