Események betöltése

« All Események

A jövő élelmiszeripara

november 12 @ 08:00 - 17:00

Helyszín: 7400 Kaposvár, Guba S. u. 40., MATE Kaposvári Campus, Előadói Tömb, IV-es előadó
VAGY online (TEAMS felületen keresztül)
Időpont: 2022. szeptember 6. (kedd), 13:00 – 16:00 óra (on-line belépés 12:45-től)

A világ folyamatosan változik, s benne az élelmiszeripar is. Ez a változás azonban egyre gyorsabb és intenzívebb. Ahhoz, hogy a mai élelmiszeripari cégek a jövőben is versenyben maradjanak, alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz. Ez a folyamat a jövő megismerésével kezdődik, majd a szükséges lépések megtervezésével folytatódik.

Vegyen részt rendezvényünkön és megtudhatja, hogy:

  • milyen trendek várhatóak a jövőben az élelmiszeriparban,
  • mit kell tudni a cégvezetőknek az élelmiszeripari változásokról ahhoz, hogy sikeresek maradjanak a jövőben is,
  • milyen hazai válaszok születtek Európai Uniós támogatással az élelmiszeriparban a jelen és a jövő kérdéseire,
  • milyen eredményekkel támogatta a ProAgro projekt az agrár-élelmiszeripar szereplőit.

Program:

12:30 – 13:00 Regisztráció (személyes résztvevők részére)
13:00 – 13:10 Köszöntő, Szommerné Egyed Linda elnök, iFood Élelmiszer Klaszter
13:10 – 13:30 Az agrár-élelmiszeripari vállalkozások digitális átállásának támogatása a ProAgro projekt példáján, Gyarmati Tünde tanácsadó, innomine DIH Nonprofit Kft.
13:30 – 14:30 A „mindenízű” drazsé – variációk élelmiszeripari trend témákra, Dr. Némedi Erzsébet ügyvezető, élelmiszeripari mérnök, biotechnológus, Expedit Nodum Kft., Czakó Bettina, okleveles táplálkozástudós, kutató, Expedit Nodum Kft., Dr. Száz Dénes, biofizikus doktor, vezető kutató, Expedit Nodum Kft.
14:30 – 14:45 Szünet és büfé
14:45 – 14:50 A Klaszter Expo Start rendezvény ismertetése, Weisz Margit klasztermenedzser, iFood Élelmiszer Klaszter
14:50 – 15:10 A DIGIT Brain pályázat tapasztalatai a Halker Kft-nél, Teleki Zsolt műszaki beszerzés vezető, Mirbesz Kereskedelmi Kft., klasztermenedzser, Mirbest Klaszter
15:10 – 15:30 Digitális kommunikációs- és csoportmunka hatékonyság növelés az első vonalbeli dolgozók részére is, Kali István ügyvezető, CloudSoft Kft.
15:30-tól Az iFood Klaszter őszi programjainak ismertetése, az esemény zárása, kapcsolatépítő beszélgetések

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a következő linken lehet 2022. szeptember 4-ig:

→REGISZTRÁCIÓ←

Az esemény linkjét az on-line részvételre regisztráltak részére a rendezvény előtt küldjük meg.
A résztvevők tudomásul veszik, hogy a rendezvényről kép- és hangfelvétel készül, és az megjelenik különböző médiafelületeken.

Ajánló:

A ProAgro projektet megvalósító innomine DIH és az iFood Élelmiszer Klaszter célja az agrár és élelmiszeripari vállalkozások működésének támogatása. Célunk a digitalizációs megoldások megismertetése, használatuk ösztönzése, a forráshoz jutás támogatása, a közvetlen EU-s pályázati lehetőségek felkutatása és bemutatása, valamint a hazai és nemzetközi jó gyakorlatok átadása a helyi vállalkozások számára. Projektünkről bővebben itt olvashat:
www.proagrohub.eu

A projekt keretében elkészült a Virtuális Agrár Hub platformunk, melynek fő célja, hogy a mezőgazdaságban vagy az agrár-élelmiszeriparban elkötelezett szereplőket, ezen iparágakhoz kapcsolódó digitalizációs technológiákat és EU-s finanszírozási lehetőségeket összekapcsolja.

Innovatív ajánlata vagy digitalizációs megoldása van? Szeretné, hogy egy felhasználó tesztelje vagy validálja ötletét? Az agrár-élelmiszeripari ágazatban tevékenykedik és kihívásai vannak vagy megoldásra van szüksége egy konkrét problémára? Lépjen kapcsolatba az innomine DIH-al és segítünk céljai elérésben!

Részletek

Dátum:
november 12
Időpont:
08:00 - 17:00

Helyszín

MATE Kaposvári Campus
Guba S. u. 40.
Kaposvár, 7400 Magyarország
+ Google Térkép